Bežecký pás na chôdzu a pomalý beh – s madlami

Vynikajúci kus Bežecký pás na chôdzu a pomalý beh - s madlami od kvalitnej značky Brother jednoducho môžete nájsť tu teraz práve za výpredajovú cenu! Ponuky od 432.49 €
Cena: 432.49 €

Bežecký pás na chôdzu a pomalý beh – s madlami z kategórie Šport | Fitness | Bežecké pásy kúpite na Kokiskashop.sk za 464.09 €.

Motorový bežecký pás GB3500 v prevedení so zábradlím pozdĺž celej bežeckej plochy je vhodný na použitie na bezpečnú chôdzu s možnosťou opory pri zakolísaní a občasný pomalší beh. Stroj má motor s výkonom 1,0 HP, max. výkon 2,0 HP, rýchlosť v rozmedzí 0,5 – 8,0 km/hod. s odpruženou bežeckou plochou. Tento bežecký pás patrí medzi jednoduchšie bežecké pásy na rekreačné použitie, je tiež vhodný na rekonvalescenciu po úrazoch vďaka možnému nastaveniu pomalej rýchlosti a pevnému zábradliu. Stroj tiež dobre poslúži na udržanie kondície starších ľudí. K tomu napomáha aj zábradlie, ktoré umožňuje bezpečné a pohodlné držanie pri chôdzi. Základné parametre bežeckého pásu GB3500 – prevedenie so zábradlím: Pohon pásu je zaistený elektromotorom so stálym výkonom 1,0 HP, maximálnym výkonom 2,0 HP a nastaviteľnou rýchlosťou v rozmedzí 0,5 – 8,0 km/hod. 6-bodový odpružený polyuretánový pás o rozmere 110 x 40 cm umožňuje pohodlný pohyb šetriaci dolné končatiny pred nadmerným opotrebovaním kĺbov. Stroj je vhodný pre seniorov a pre rekonvalescenciu po úrazoch a zraneniach predovšetkým dolných končatín alebo pri akýchkoľvek pohybových problémoch vďaka svojej nízkej počiatočnej rýchlosti a vďaka pevnému zábradliu. Rukoväte na ovládacom paneli bežeckého pásu sú vybavené snímačom tepovej frekvencie. Manuálny náklon umožňuje nastavenie sklonu bežeckej plochy v uhle 2, 4 alebo 6 % veľmi jednoduchým spôsobom. Pás je ďalej vybavený 12 rôznymi prednastavenými programami s rôznou intenzitou chôdze a behu. Zábradlie je ľahko demontovateľné, pokiaľ nebude potrebné. Pás je vybavený bezpečnostnou rýchlobrzdou – pomocou bezpečnostného kľúča umožňuje okamžité vypnutie v prípade nutnosti. Počítač meria čas, kalórie, rýchlosť, vzdialenosť, tepovú frekvenciu. Pás má ďalej dve odkladacie vrecká na rôzne pomôcky. Hmotnosť je 39 kg brutto / 35 kg netto, rozmery kartónu 145 x 67 x 26 cm, rozmery výrobku sú 143 x 65 x 108 cm. 5″ LED computer meria čas, rýchlosť, vzdialenosť, spotrebu kalórií, pulz a má prednastavených 12 rôznych programov pre beh. Maximálna odporúčaná záťaž pásu je 110 kg. Rozmer behacej plochy: 110 x 40 cm Výrobok má certifikáciu CE / ROHR podľa EN957 určenú pre fitness stroje a zariadenia.

Ďalšie produkty z kategórie Bežecké pásy

Ďalšie produkty od výrobcu Brother


Top