Bazén Tampa 4,57 x 1,22 m bez príslušenstva

Výnimočný a žiadaný produkt Bazén Tampa 4,57 x 1,22 m bez príslušenstva s osvedčenou značkou Marimex ľahko získate práve lacno! Ponuka už od 232.09 €
Cena: 232.09 €

Bazén Tampa 4,57 x 1,22 m bez príslušenstva z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Samonosné bazény kúpite na Kokiskashop.sk za 232.09 €.

Bazén Tampa patrí medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie bazény na Slovensku. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Tento konkrétny model poskytne veľký kúpací priestor. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba a rýchle uvedenie do prevádzky. Stačí len pripraviť miesto pre bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť horný golier a začať napúšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Bazén je potrebné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché miesto, kde nemrzne. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu.
Steny a dno sú vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového Polystrengt PVC materiálu.K bazénu môžete pripojiť kartušovú aj pieskovú filtráciu. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu s priemerom 32 mm (5/4″).
Technické údaje:

farba: modrá
hrúbka steny: 0,65 mm
hrúbka prstenca 0,42 mm
hrúbka dna: 0,4 mm
priemer bazéna: 4,57 m
priemer hladiny vody: 371 cm
výška bazéna: 1,22 m
celkový objem vody v bazéne: 14,1 m3
modelový rad: bazény Tampa
konštrukcia: samonosný bazén
bazén: bez filtrácie
tvar bazéna: kruh

Obsah balenia:

bazén Tampa
návod
záslepky priechodov stien bazéna
rozmery balenia: 81,3 x 30,5 x 44,5 cm
hmotnosť brutto: 27 kg

Uvedené rozmery bazéna sú iba orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu, objem napustenej vody alebo nafúknutie goliera. Povolená výrobná tolerancia je 5%.

Ďalšie produkty z kategórie Samonosné bazény

Ďalšie produkty od výrobcu Marimex


Top