Bazén Florida 366 x 122 cm, bez príslušenstva

Veľmi žiadaný produkt Bazén Florida 366 x 122 cm, bez príslušenstva od výrobcu Marimex jednoducho získate tu a teraz práve za výpredajovú cenu. Ponuka už od 283.09 €
Cena: 283.09 €

Bazén Florida 366 x 122 cm, bez príslušenstva z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Bazény s konštrukciou kúpite na Kokiskashop.sk za 283.09 €.

Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, ľahká údržba, stabilita konštrukcie, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť a zostaviť podpernú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché miesto, kde nemrzne. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Bazén má bočné steny vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového PVC materiálu. Vzpery sú galvanizované so zvýšenou odolnosťou proti korózii. Uvedené rozmery bazéna sú iba orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná tolerancia je 5%. K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4″).
Technické údaje:

rozmery: 3,66 x 1,22 m
farba: kameň
priemer bazéna: 3,66 m
priemer hladiny vody: 366 cm
výška bazéna: 1,22 m
hĺbka vody: 1,1 m
celkový objem vody v bazéne: 10,7 m3
konštrukcia: kovová konštrukcia
bazén bez filtrácie
tvar bazéna: kruh
rozmery balenia: 115 x 58 x 25 cm
hmotnosť: 38 kg

Obsah balenia:

1 x bazén Florida
1 x návod
1 x záslepky priechodov stien bazéna

Ďalšie produkty z kategórie Bazény s konštrukciou

Ďalšie produkty od výrobcu Marimex


Top