Autochladnička G21, kompresorová, 35 l

Výnimočný kus Autochladnička G21, kompresorová, 35 l od známej spoločnosti G21 môžete zaobstarať zrovna za výpredajovú cenu. Akčná cena už od 556.69 €
Cena: 556.69 €

Autochladnička G21, kompresorová, 35 l z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autochladničky kúpite na Kokiskashop.sk za 572.59 €.

Popis produktu“Kedy už tam budeme?“ alebo „Ja mám smäd!“ sú jedny z najčastejších otázok, zaznievajúcich pri cestovaní autom. Cestu skrátiť nevieme, ale vieme, ako potešiť a osviežiť vodiča aj spolucestujúcich. Orosené pitie a čerstvá chladivá desiata z autochladničky G21 Vám spríjemnia nielen cestovanie (či státie v kolóne), ale aj pobyt na chate či v kempe, čakanie na záber pri vode alebo spaľujúce horúco na pláži.
Prečo kompresorová autochladnička?Na dlhú prechádzku sa s ňou kvôli jej vyššej hmotnosti asi nevydáte, ale zato oceníte jej vynikajúcu účinnosť a rýchlosť, s akou vložené potraviny dokáže ochladiť alebo zmraziť v rozpätí -18 až +10 °C. Autochladnička G21 s objemom 35 litrov je osadená jedným z najspoľahlivejších a najkvalitnejších kompresorov značky Danfoss.
Jednoznačne najlepšia voľbaSpoľahlivosť a účinnosť kompresorových chladničiek z nich robí najlepšiu voľbu pri častom cestovaní alebo pobytoch mimo domova. Autochladničky G21 si chvália aj profesionálni vodiči vo vnútroštátnych i medzinárodných prepravách.
NapájanieAutochladničku s kompresorom môžete napájať ako z bežnej elektrickej zásuvky, tak z autobatérie. Vďaka chytrej ochrane proti vybitiu batérie sa nemusíte báť, že už nenaštartujete. Kompresorová autochladnička sa sama vypne a vďaka vysoko kvalitnej izolácii udrží vložené potraviny aj nápoje v požadovanej teplote ešte niekoľko hodín potom.
Obojstranné otváranieAby ste autochladničku nemuseli pretáčať alebo s ňou v preplnenom kufri auta zložito manipulovať, je kompresorová autochladnička osadená univerzálnym vekom. Dá sa otvoriť z oboch strán, takže sa k vychladeným pochutinám dostanete ľahko a pohodlne.
Špecifikácia

výkon: 45 W
kompresor: Danfoss
napätie: DC 12/24 V + AC 100-240 V
objem: 35 l
rozmery: 60 x 41,5 x 37 cm
vnútorné rozmery: 43 x 32 x 27,5 cm
hmotnosť: 14 kg

Obsah balenia

autochladnička 35 l

Ďalšie produkty z kategórie Autochladničky

Ďalšie produkty od výrobcu G21


Top