2-komorový organizér na bielizeň ROPERO wenge

Kvalitný a veľmi žiadaný produkt 2-komorový organizér na bielizeň ROPERO wenge od top značky TZB jednoducho môžete zaobstarať zrovna v zľave. V akcii od 27.25 €
Cena: 27.25 €

Máte dosť otrepaného kúpeľňového vybavenia? Unavuje vás pohľad na vyblednutý plastový kôš na bielizeň, ktorý radšej schovávate za dverami kúpeľne? A čo takto staviť na prírodné materiály? Organizér na bielizeň Roper vdýchne vašej kúpeľni čaro pôvabu a nadčasovej elegancie. Model je vyrobený z bambusového dreva, ktoré sa vyznačuje odolnosťou voči vlhkosti, kvalitou a univerzálnym dizajnom. Kôš disponuje vyberateľným vakom, vďaka ktorému ľahko premiestnite špinavú bielizeň k práčke. Vak je navyše predelený na dve časti uľahčujúce triedenie. Za zmienku stojí tiež materiál vnútorného vrecka – polyester efektívne absorbuje vlhkosť a pohlcuje nepríjemný zápach. Organizér je vďaka použitému materiálu veľmi ľahký a ľahko sa s ním manipuluje.

Prednosti:

prírodný materiál
rozdelenie na dve časti (biela x tmavá bielizeň)
vyberateľný vak
praktické veko
úchyty uľahčujúce premiestňovanie

Materiál:

Kôš: bambusové drevo
Vak: 100 % polyester

Špecifikácia:

Odtieň: wenge
Výška: 63 cm
Šírka: 50 cm
Hĺbka: 32 cm
Objem: 100 litrov

Montáž:

Produkt je zasielaný v rozloženom stave, zostavenie je však veľmi jednoduché a nezaberie veľa času.

Doplňujúce informácie

Prezentované odtiene produktu sú orientačné – môžu sa od výsledného produktu úplne odchyľovať, a to z dôvodu nastavenia objektívu fotoaparátu pri robení snímok a ich následnej editácie. Skutočné rozmery produktu sa môžu v minimálnej miere rôzniť. Tolerancia odchýlky rozmerov je v tomto prípade +/- 5 %.

Ďalšie produkty z kategórie Koše na bielizeň

Ďalšie produkty od výrobcu TZB


Top